Tullhuset, nyrenoverat vid gästhamnen i Bergkvara

Område: Torsås

4 bäddar

Stugor och stugbyar | Tullhuset är en nyrenoverad stuga ett stenkast från havet i Bergkvara. Från nästan alla stugans fönster har ni utsikt över småbåtshamnen, Kalmarsund och den lilla fyrön Garpen. Stort soldäck i skyddat läge.

Stugan är helt renoverad 2014 och är mycket fräsch och smakfullt inredd. På nedervåningen finns kök och matplats, badrum med wc och dusch och ett sovrum med plats för två personer. På övervåningen finns ett sovrum med två enkelbäddar och en liten mysig läshörna med två fåtöljer och en inbyggd bokhylla. TV finns.

Stugan delar tomt med stugägarens bostad men känns med sin egen ingång via soldäcket som är vänd ifrån det större huset, mycket privat. Till huset hör en stor insynsskyddad trädgård.

Bara ett stenkast från stugan ligger småbåtshamnen i Bergkvara och några hundra meter bort finns Dalskär med dess badplats med hopptorn, camping, glasskiosk, minigolfbana, några mindre pooler och Sjökrog med fullständiga rättigheter. I nä...

Visa mer

Dölj

TV

Datum & resesällskap

Ange resesällskap:

Din valda reseperiod


Välj ankomstdatum & längd på vistelse i kalendern för att fortsätta.

Ange datum & resesällskap och klicka "Sök". Välj sedan din reseperiod för att fortsätta.

Om detta boende

 • Kapacitet
  Antal bäddar: 4
 • Generella faciliteter
  Dusch Enkelsäng Kaffebryggare/Vattenkokare Kylskåp Microvågsugn TV Två eller fler sovrum WC Delad tomt Granne Ugn
 • Nöje
  Fiske
 • Mat & Dryck på plats
  Självhushåll
 • Speciella behov
  Husdjur tillåtna Rökfritt

Allfargatan 26, Box 503, 385 25 Torsås, Tfn 0486-331 00, Fax 0486-331 05, Orgnr 212000-0696, BG 642-3446, info@torsas.se